COVID-19

Sinds  vorige zomer werden beurzen en events officieel weer toegelaten. Zoals verwacht neemt het zijn tijd vooraleer de sector weer op volle toeren draait.

Zowel in- als outdoor is er weer heel wat mogelijk op vlak van evenementen, denk maar aan workshops, tentoonstellingen, congressen, seminaries, voorstellingen,… Voor dergelijke events ben je bij ons aan het juiste adres om je te voorzien van visualisatie en displays!

Met de nieuwe golf die momenteel woedt, worden events die met inachtname van de maatregelen worden georganiseerd, op dit moment niet in vraag gesteld. Hopelijk blijft dit zo…

STAY SAFE!

Hierbij enkele (reeds bekende) tips voor wie organiseert:

1) Handhygiëne

Stel desinfecterende handgel overal op een event en in de gemeenschappelijke ruimtes (zoals seminariezalen) beschikbaar om de handen regelmatig te ontsmetten!

2) Digitaliseren

Stel aan je bezoekers voor om zich online vooraf aan te melden en gebruik de coronapas. Sensibiliseer het online en contactloos betalen. En zorg dat je online visitekaartjes, brochures en QR-codes bij de hand hebt.

3) Mondmaskers

Gebruik, zeker als organisator, toch weer dat mondmasker. Je beschermt vooral de andere en dat is toch de bedoeling? Deze kunnen perfect binnen jouw organisatie passen met onze gepersonaliseerde mondmaskers. Laat bij ons je maskers printen met het logo van jouw bedrijf!

3) Covid Event Risk Model

Om een verantwoord en corona-veilig verloop van elk evenement te garanderen, werd het COVID Event Risk Model ontwikkeld. Dit dynamisch adviesmodel laat je als organisator toe om je evenement te testen op potentiële COVID-19-veiligheidsrisico’s. Meer info via de website www.covideventriskmodel.be 

Category
Tags
Categorieën