Lichte, draagbare wanden met topkwaliteit bedrukking voor congressen, beurzen, interieur en evenementen. Onze beeldwanden zijn eenvoudig op te stellen, gemakkelijk mee te nemen, duurzaam en betrouwbaar. 


Vigo Fabric Display

De Vigo Fabric Display is een presentatie- of beurswand die  gemakkelijk te transporteren is, eenvoudig op te stellen is, er  zeer strak uitziet en bovendien ook duurzaam is.

De Vigo Fabric Display bestaat uit een lichtgewicht aluminium frame en een bedrukt doek. Het buizenframe wordt door middel van een kliksysteem snel en gemakkelijk in elkaar gezet. De enkelzijdig bedrukte hoes wordt als het ware over het frame getrokken, als een sok, zodat het doek nauw aansluit rond het frame en het frame niet meer zichtbaar is.

Vigo Fabric Display Straight 

Vigo Fabric Display Curved

Topx Pop-Up TT – Dé draagbare oplossing voor elk event!

De Topx Pop-Up TT is dé oplossing voor uw presentatiebehoeften op beurzen, tentoonstellingen, evenementen en meer. Het is een hoogwaardig pop-up displaysysteem dat wordt gecombineerd met een strak opgespannen stretchdoek, waardoor uw beeld perfect tot zijn recht komt. Eenvoudig te monteren en mee te nemen in de praktische draagtas op wielen, is de Topx Pop-Up TT de ideale keuze voor moeiteloze presentaties.

Topx Pop-Up TT Straight

Topx Pop-Up TT Curved

Expolinc Pop-Up Magnetic: het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een dynamische display te maken.

De Pop-Up magnetic  geeft een professionele uitstraling en is waarschijnlijk het meest eenvoudige Pop-Up systeem om op te zetten. Ze komen in diverse formaten  en zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Zo kiest u uit  rechte en gebogen frames van verschillende formaten en creëert u uw gepersonaliseerde maatwerk stand. Het Pop-Up systeem stelt u eenvoudig op zonder gereedschap. Het parapluframe van de Pop-Up Magnetic staat op zichzelf. Wanneer het Pop-Up frame ingeklapt is, neemt dit ook beperkte ruimte in. De panelen voor de Pop-Up Magnetic worden aan de hand van verticale magneetrail tegen het frame gehangen. Deze panelen zijn steeds vervangbaar wat de pop-up duurzaam maakt. Wij hebben 30 jaar ervaring in pop-ups en Display systemen. Verder  printen wij snel en kwaliteitsvol in huis. Daarnaast garanderen wij steeds een vlotte service. 


Bekijk in deze video hoe eenvoudig u een Pop-Up Magnetic opstelt. 

Wenst u meer informatie over de Expolinc Pop-Up Magentic, klik op de button hieronder.

Expolinc Classic Frame 
Enorm stabiel en diverse mogelijkheden

Het Expolinc Classic Frame is e en beeldwand die bestaat uit een aluminium frame dat u zelf opbouwt en demonteert zonder gereedschap of standbouwpersoneel. De unieke magnetische verbinding zorgt voor een eenvoudige, stabiele en veilige opbouw. Het systeem heeft een professioneel design en de profielen hebben een hoogwaardige afwerking voor een stijlvol resultaat. In dit aluminium frame steekt u eenvoudig een Decoblack textielpeesdoek. Onze Decoblack doeken hebben een zwarte rug waardoor ze geen licht door laten en het frame bedekken.

De magnetische verbinding zorgt ervoor dat de profielen direct in de juiste positie worden gekoppeld. 

Eenvoudige opstelling en mee te nemen in een handige roltas of Expolinc Standard Case XL. De Case is in enkele seconden om te bouwen tot toogje, wat zorgt voor een uitnodigende factor. Hieronder vindt u een video over de mogelijkheden van het Expolinc Classic Frame.

Overzicht van de beeldwanden

Vigo Fabric Display Straight

Vigo Fabric Display Curved

Topx Pop-Up TT Straight

Topx Pop-Up TT Curved

Expolinc Pop-Up Magnetic

Expolinc Classic Frame

Heeft u vragen of wenst u advies?