Draagbare manieren van presenteren op evenementen, beurzen en congressen

Expo-Etcetera specialist in draagbare en eenvoudig op te stellen beurswanden 

Expo-Etcetera is ervaren productspecialist in visuele communicatiedragers voor beurzen, events, congressen, presentaties, showrooms, etalages, tentoonstellingen, receptiehallen, interieurs,…

Maximale impact met draagbare standen van 3m

Bent u op zoek naar een beursstand die uw bedrijf op een opvallende manier presenteert, ondanks het beperkte formaat van 3 meter breed? Ontdek onze praktische en draagbare oplossingen voor beursstands die uw bedrijf professioneel weergeven.

Met onze expertise in compacte draagbare beursstands, kunnen we het maximale halen uit die beperkte ruimte van 3 meter breed. Uw merk zal in het oog springen en bezoekers naar uw stand trekken.
Onze beursstands zijn niet aalleen opvallend en effectief, maar ook praktisch en eenvoudig op te bouwen zonder tools. We begrijpen dat tijd kostbaar is tijdens beurzen en evenementen, dus we bieden oplossingen die snel kunnen worden opgezet en afgebroken zonder in te boeten aan kwaliteit en uitstraling.
Ga voor maximaal resultaat met een beursstand van 3 meter breed en ervaar zelf hoe uw bedrijf kan schitteren op elke beurs.

Topx Pop-up TT Plus sets met licht:

Als u op zoek bent naar een opvallende beeldwand die alle aandacht trekt, dan is de Topx Pop-up TT Plus een goede keuze. Het systeem is voorzien van geïntegreerde LED-verlichting, waardoor uw stand straalt en uw boodschap gelijkmatig wordt verlicht. Deze verlichting geeft een extra dimensie aan uw boodschap en creëert sfeer. De Pop-up TT set met licht is ideaal voor evenementen en beurzen waar u uw merk wilt laten opvallen en uw boodschap in de schijnwerpers wilt plaatsen.

Kies vandaag nog voor één van onze Pop-up TT sets en ontdek hoe eenvoudig u een impactvolle beursstand opbouwt. Hulp nodig bij uw keuze? Laat ons team u begeleiden bij het maken van de juiste keuze en zorg ervoor dat uw volgende evenement een groot succes wordt!

Ontdek onze complete sets nu op onze webshop! 

Laat u inspireren door onze beurssets

Ontdek meer dan 20 configuraties die we reeds samengesteld hebben en laat je inspireren. Of contacteer ons voor een combinatie helemaal op maat van uw behoeften, wij tekenen uw voorstel uit en stellen het aan u voor in een 3D simulatie.

Vragen of wenst u advies?

Ons team helpt u graag verder bij uw keuze!