Expo

Ontdek draagbare beursstanden en beeldwanden voor uw expo, beurzen of events 

Expo’s, beurzen en evenementen vormen een cruciaal moment om potentiële klanten te ontmoeten en bestaande klantrelaties te versterken. Wij begrijpen we het belang van een onvergetelijke eerste indruk. Daarom bieden wij hoogwaardige, draagbare beursstanden en beeldwanden aan die uw merk op een professionele manier presenteren en uw boodschap doeltreffend overbrengen. Wij bieden heel wat oplossingen die u zelf eenvoudig kunt opstellen zonder gereedschap. Met onze jarenlange ervaring en toegewijd team staan wij klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw specifieke behoeften. 


Een stand die indruk maakt

Onze draagbare beursstanden zijn ontworpen om de aandacht te trekken. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of een opvallend ontwerp dat de nieuwsgierigheid van voorbijgangers wekt, we hebben de perfecte oplossing voor u. Onze stands zijn eenvoudig op te stellen en mee te nemen in een handige draagtas of trolley, wat u tijd en moeite bespaart, zodat u zich kunt concentreren op het aantrekken van potentiële klanten.

Flexibele wanden voor maximale impact

Onze draagbare wanden bieden flexibiliteit en aanpasbaarheid. Of u nu een kleine ruimte wilt inrichten of een grotere stand wilt creëren, onze oplossingen passen zich aan uw behoeften aan.Draagbaarheid

Onze beurswanden en beursstanden zijn eenvoudig mee te nemen in de bijgeleverde draagtas of trolley. Dankzij lichtgewicht materialen en slimme constructies zijn onze oplossingen gemakkelijk te vervoeren en op te slaan, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart. 


Wanden met of zonder geïntegreerde LED-verlichting

Of u nu kiest voor een strakke uitstraling zonder verlichting of juist wilt schitteren met onze opvallende draagbare lightboxen, wij hebben de ideale oplossingen voor u. 

Onze beurswanden zonder verlichting zijn ideaal voor een tijdloze en professionele look. Voor wie wilt uitblinken in de beursdrukte, bieden we onze innovatieve draagbare lightboxes aan. Deze spectaculaire visuele elementen zetten uw boodschap letterlijk in de spotlight. Ze zorgen voor een verbluffend effect, waardoor uw stand een onmiskenbare aantrekkingskracht krijgt. 

Kunt u niet kiezen? Combineer eenvoudig onze oplossingen. 

Duurzaamheid: prints vervangbaar

We hechten belang aan verantwoord ondernemen en willen bijdragen aan een milieuvriendelijke toekomst. Daarom zijn onze systemen ontworpen met de mogelijkheid om prints eenvoudig te vervangen. Dankzij onze interne printproductie kunnen we niet alleen snel reageren op uw behoeften, maar ook zorgen voor minder verspilling. Als uw boodschap of huisstijl verandert, hoeft u niet het hele systeem te vervangen – alleen de print. Samen zetten we een stap in de richting van duurzaamheid, zonder in te leveren op kwaliteit.

Partner in uw succes

Bij Expo-Etcetera gaan we verder dan alleen het leveren van producten. We zijn uw partner in het bereiken van succes op beurzen en evenementen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te adviseren, uw ideeën te vertalen naar tastbare ontwerpen en ervoor te zorgen dat uw beursstand of wand de aandacht trekt die het verdient.

Contacteer ons voor meer informatie, advies of een offerte op maat.