Vergroot de zichtbaarheid en versterk de merkbekendheid van uw bedrijf met het Frame-X Outdoor. Als het gaat om effectieve buitenreclame, is het van cruciaal belang om een opvallende en duurzame oplossing te vinden die uw bedrijf of brand in de schijnwerpers zet. Ontdek in dit artikel waarom het Frame-X Outdoor de juiste keuze is om de zichtbaarheid en herkenning van uw bedrijf te vergroten.

Wat is een Frame-X Outdoor?

Frame-X Outdoor combineert een aluminium frame met een peesdoek met eigen print. Ideaal voor outdoor promotie van uw bedrijf. Het frame heeft een strak ontwerp en de print wordt aan de hand van een pees in het profiel gestoken. Over deze pees komt nog een profiel, waardoor het doek goed vastzit. De print kan indien gewenst vervangen worden. Frame-X Outdoor is het ideaal alternatief voor een standaard buizenframe en zorgt voor een hoge attentiewaarde en professionele uitstraling.

Voordelen van Frame-X Outdoor

 • Maatwerk: Wij maken het frame en de print op maat van uw wand en behoeften.
 • Personaliseren: Kies zelf uw persoonlijk ontwerp. Ideaal voor het promoten van uw bedrijfsnaam, logo of boodschap.
 • Duurzaamheid: Frame-X Outdoor is bestand tegen verschillende weersomstandigheden.
 • Eenvoudige installatie: Het Frame-X Outdoor systeem is simpel te monteren, u schroeft het frame tegen de wand. De pees van het doek steekt u eenvoudig in het frame. Over de pees komt een profiel dat u vastzet. Hierdoor is de peesdoek goed beschermd en kan niet iedereen aan het doek.
 • Professioneel design: Het strakke en moderne ontwerp van Frame-X Outdoor zorgt ervoor dat uw boodschap eruit springt. Het frame is strak en slank. Een professioneel en mooi alternatief voor een standaard buizenframe.
 • Print is vervangbaar: Een nieuwe print nodig? Door onze interne productie kunnen wij snel nieuwe prints leveren.

5 tips voor effectief gebruik van het Frame-X Outdoor

 • Zorg voor een aantrekkelijk en goed ontworpen visueel beeld dat de aandacht trekt en de boodschap duidelijk overbrengt.

 • Zorg voor duidelijke en beknopte boodschappen: Houd uw boodschappen kort, krachtig en gemakkelijk te begrijpen. Zorg ervoor dat de belangrijkste informatie direct overkomt.

 • Plaats het Frame-X Outdoor systeem op strategische locaties met veel verkeer of op plaatsen waar uw doelgroep zich bevindt.

 • Houd rekening met de omgeving: pas uw ontwerp aan op de omgeving waarin het Frame-X Outdoor wordt geplaatst.

 • Denk aan merkconsistentie: zorg ervoor dat de visuals en boodschap op het Frame-X Outdoor consistent zijn met uw merkidentiteit. Gebruik uw bedrijfslogo, kleuren en lettertype om een consistente en herkenbare uitstraling te creëren die aansluit bij uw andere marketingmaterialen.

Het Frame-X Outdoor is een uitstekende keuze voor het vergroten van de zichtbaarheid en het versterken van de merkbekendheid van uw bedrijf vanwege zijn duurzaamheid, eenvoudige installatie en strak design. Frame-X Outdoor biedt een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat uw boodschap effectief wordt overgebracht op uw doelgroep.

 

 

 

 

Voor vragen of advies op maat kunt u contact opnemen via info@expo-etcetera.be of bellen naar het nummer 02 255 87 87 

Category
Tags
Categorieën