In de snel veranderende wereld van vandaag, zijn bedrijven altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om hun doelgroep te bereiken. Buitenreclame is uitgegroeid tot een populaire optie voor bedrijven van elke omvang, en voor een goede reden. Bedrijven hebben hiermee de mogelijkheid om hun doelgroep te bereiken in een zeer effectieve en impactvolle manier. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe u het meeste kunt halen uit buitenreclame, in het bijzonder Beachflags en het Display Paneel.

Beachflags in diverse types en formaten

Laten we eerst wat dieper ingaan op Beachflags. Beachflags zijn een populaire vorm van buitenreclame die vaak gebruikt worden op indoor/outdoor evenementen, op beurzen,  als richtingsaanwijzer, om te laten zien dat u open bent of om brands te promoten. Onze reeks van promotionele, aluminium Beachflags zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten: Beachflag Alu Wind, Beachflag Alu Square en Beachlfag Alu Drop. De mast is eenvoudig te monteren dus binnen een fractie van een seconden staat er een vlag die opvalt dankzij de vorm, de door jou gekozen grootte en print. Onze promotionele vlaggen zijn gedrukt op 115gr/m² polyester textiel. Gedrukt met behulp van een transfer sublimatie drukproces, een techniek die warmte en druk gebruikt om de inkt direct vast te hechten in het weefsel van de stof. Dit zorgt voor een uitzonderlijke printkwaliteit met sterke kleuren. Daarnaast maken wij ook gebruik van vlaggenband voor de afwerking, wat zorgt voor extra duurzaamheid.

Beachflag Alu Wind, Alu Drop en Alu Square

Zorg ervoor dat uw Beachflags opvallend en visueel aantrekkelijk zijn, zo haalt u het meeste uit uw visuele communicatiedragers. Dit kan worden bereikt door het gebruik van felle, heldere kleuren, interessante afbeeldingen en typografie, en een duidelijke boodschap die van een afstand gemakkelijk te lezen is. Het kiezen van de vorm van uw Beachflag speelt hierbij ook een belangrijke factor. Zo valt u extra op met een speciale vorm zoals de Beachflag Alu Drop (druppelvormig), maar heeft u meer plaats voor het maken van uw ontwerp bij de Beachflag Alu Square (rechthoekig). Daarnaast kunt u ook kiezen voor een klassiekere Beachflag zoals de Beachflag Alu Wind.

Een andere belangrijke factor bij het gebruik van Beachflags is de plaatsing. Idealiter worden Beachflags geplaatst op drukbezochte plaatsen waar ze voor zoveel mogelijk mensen zichtbaar zijn. Dit zijn bijvoorbeeld plaatsen bij in- en uitgangen, langs hoofdwegen of op plaatsen waar mensen samenkomen, zoals eetzalen of picknickplaatsen. Door Beachflags strategisch in deze gebieden te plaatsen, kunnen bedrijven hun exposure maximaliseren en ervoor zorgen dat hun boodschap hun doelgroep bereikt.

Het Display Paneel voor binnen- en buitengebruik

Naast Beachflags zijn ook reclamepanelen voor binnen- en buitengebruik een populaire vorm van buitenreclame. Eén van de oplossingen die Expo-Etcetera hiervoor kan aanbieden is: het Display Paneel.

Het Display paneel is een systeem dat een metalen voet combineert met een dubbelzijdig bedrukt aluminium sandwichpaneel. U monteert het paneel eenvoudig zonder tools in de metalen voet aan de hand van een vleugelmoer. Het aluminium sandwichpaneel kan aan de hand van uw ontwerp in diverse vormen gefreesd worden door onze in huis productie. Dit display systeem staat stabiel en is uitermate geschikt voor zowel binnen-als buitentoepassingen, wat het een populaire keuze maakt als reclamebord. De populariteit is te danken de veelzijdigheid, de duurzaamheid en het vermogen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Het display paneel is veelzijdig, omdat u enerzijds snel en gemakkelijk uw paneel kunt veranderen en anderzijds een vorm naar keuze kunt laten maken.

Display Paneel

Een boodschap kiezen die u wenst te promoten is vaak nog de moeilijkste opdracht. Weg van het pure ‘reclamegevoel’ kunnen komische boodschappen of gedichten voorbijgangers intrigeren en uw bedrijf zelfs laten delen op sociale media. Onderschat nooit de waarde van een glimlach om mensen een positief gevoel te geven over uw bedrijf!

Relevant blijven door het benadrukken van sociale of seizoensgebonden evenementen, kan ervoor zorgen dat klanten zich gezien en/of gehoord voelen. Gebruik uw Display Paneel om mee te doen aan social media trends. U kunt uw Display Paneel gebruiken om een wedstrijd te creëren, spanning en interactie uit te lokken. Zelfs als een aankoop niet meteen wordt afgerond, zal de blijvende indruk die u maakt door gedenkwaardige interactie zich op de lange termijn terugbetalen.

Er zijn 3 belangrijke dingen om te onthouden bij het ontwerpen van uw display

✓ Maak het opvallend en kleurrijk

✓ Houd het merkgebonden

✓ Zorg ervoor dat mensen het duidelijk kunnen lezen

Kwaliteit is belangrijk

Tenslotte, is de kwaliteit van de gebruikte materialen één van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het gebruik van buitenreclame. Goedkope, lage kwaliteit materialen kunnen leiden tot een glansloze en onprofessionele uitstraling die eigenlijk meer kwaad dan goed kan doen. Door te investeren in hoogwaardige materialen, zoals aluminium Beachflags in plaats van kunststof Beachflags, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun outdoor reclame professioneel, visueel aantrekkelijk en duurzaam zijn.

Buitenreclame is een zeer effectieve manier voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken in een visueel aantrekkelijke en impactvolle manier. Door het gebruik van opvallende ontwerpen, strategische plaatsing, en hoogwaardige materialen, kunnen bedrijven het meeste uit hun buitenreclame halen. Als specialist in innovatieve en duurzame visuele communicatie oplossingen helpt Expo-Etcetera u graag bij het kiezen van de geschikte oplossing op maat van uw noden.

Heeft u vragen of nood aan advies? Aarzel niet om ons te contacteren via info@expo-etcetera.be

 

Category
Tags
Categorieën