State-of-the-art presentatiesystemen

Het beste design gecombineerd met de hoogste functionaliteit!

3 innovatieve displays:

Lightboxen

Lightboxen

Eruit springen en anders zijn dan de anderen, dat is de boodschap. Een unieke visualisatie van jouw brand is noodzakelijk om op te vallen en zo potentieel cliënteel tot bij je organisatie te trekken. Deze lightboxen, nieuwe combinaties van LED lampen met bedrukt textiel – helpen je daarbij.

Met de Lumi Lightbox val je op, zowel in het licht als in het donker. Powerleds gecombineerd met textieldoeken zorgen voor een opvallende presentatie met hedendaagse look.


Bannerbow

Een uniek display systeem voor evenement en branding. Een nieuw modern concept dat werkt als alternatief voor traditionele presentatiesystemen.

Ben je op zoek naar dat “wow”-effect bij het volgende buiten-, of binnenevenement? We geven je een aanvulling op beachflags met een groter bereik en in tegenstelling tot bijvoorbeeld opblaasbare portaal-displays is er geen stroomvoorziening nodig. Past perfect als boog voor sportevenement of in retail, maar ook gewoon als decoratief element voor een stijlvolle setting, ongeacht de gelegenheid.

Het hybride model werkt op verschillende buitenoppervlakken zoals asfalt, gras, hout, zand of sneeuw.


Roll-Up Solid

De Roll-Up Solid is ideaal voor veelvuldig gebruik. Deze rolbanner is compact en stevig, en staat stabiel op diverse ondergronden. Er komt geen speling op de paal door slijtage zoals bij de budgetmodellen, zodat de banner in alle omstandigheden mooi vlak blijft hangen. De afgeronde hoeken en zijkanten zorgen voor een  gebruiksvriendelijk design.