State-of-the-art presentatiesystemen

Het beste design gecombineerd met de hoogste functionaliteit!

3 innovatieve displays:

Lightboxen

Lightboxen

Eruit Springen en anders zijn dan de anderen, dat is de boodschap. Een unieke visualisatie van uw brand is noodzakelijk om op te vallen en zo potentieel cliënteel tot bij uw organisatie te trekken. Onze Lightboxen – een combinatie van LED lampen met bedrukte textiel – helpen u daarbij. 


Bannerbow

Een uniek display systeem voor evenemtenten en branding. Een nieuw modern concept dat werkt als alternatief voor traditionele presentatiesystemen.

Bent u op zoek naar dat “wow”-effect bij het volgende buiten-of binnenevenement? We geven u een aanvulling op beachflags met een groter bereik. In tegenstelling tot de opblaasbare displays is er geen stroomvoorziening nodig. Past perfect als boog voor sportevenementen of in retail, maar ook gewoon als decoratief element voor een stijlvolle setting, ongeacht de gelegenheid.

Het hybride model werkt op verschillende buitenoppervlakken zoals asfalt, gras, hout, zand of sneeuw. 

Roll-Up Solid

De Roll-Up Solid is ideaal voor veelvuldig gebruik. Deze roll up is compact en stevig, en staat stabiel op diverse ondergronden. Er komt geen speling op de paal door slijtage zoals bij de budgetmodellen, zodat de banner in alle omstandigheden mooi vlak blijft hangen. De afgeronde hoeken en zijkanten zorgen voor een gebruiksvriendelijk design.