Interieur

Duurzame oplossingen voor uw interieur

Wij begrijpen de kracht van indrukwekkende visuele elementen om uw boodschap over te brengen en uw interieur te transformeren tot een boeiende, dynamische ruimte.

Het creëren van een gastvrije en uitnodigende sfeer in ruimtes zoals winkels, showrooms, inkomhallen of receptie is cruciaal om een positieve klantervaring en medewerkerstevredenheid te garanderen.


Ruimtes transformeren met Frame-X 
oplossingen

Frame-X oplossingen zijn een unieke en innovatieve oplossing om meteen de sfeer van elke ruimte te veranderen. Deze kaders bestaan uit hoogwaardige aluminium profielen gecombineerd met een textielprint, waardoor een prachtig visueel display ontstaat dat kan worden aangepast aan de esthetiek en stemming van elke ruimte. U gebruikt deze aluminium kaders tegen een wand, vrijstaand of hangend. 

Frame-X wordt gebruikt in showroom en bedrijfsruimten, receptieruimtes, lobby’s en kantooromgevingen, in winkels en horecagelegenheden, tijdens beurzen en congressen, in tentoonstellingen en musea, persconferenties en andere evenementen. 

Enkele toepassingen: wanddecoratie, info displays, presentatie en/of scheidingswanden, 3-D frames, geluiddempende panelen, enz…

Type Frame-X oplossingen 

Frame-X Wandkaders

Voor bedrijven die hun merkidentiteit willen versterken, bieden de Frame-X Wandkaders een unieke mogelijkheid om hun logo, productafbeeldingen of merkboodschappen onder de aandacht te brengen. De textielprints zijn onderling verwisselbaar, waardoor het eenvoudig is om de displays te verwisselen voor seizoensgebonden promoties of veranderende marketingcampagnes.

Frame-X Scheidingswand

Met de Frame-X Scheidingswand creëert u unieke scheidingswanden die perfect staan in elk kantoor, showroom of beursvloer. Dit lichtgewicht display kan eenvoudig verplaatst worden. Zeer handig om ruimtes op te delen of om tijdelijk te gebruiken.

Frame-X 3D

De Frame-X 3D bestaat namelijk uit verschillende aluminium kaders die samen een driedimensionaal frame vormen. In elke zijde van het frame steekt u een textielpeesdoek. Dit in combinatie met een creatief ontwerp zet u uw boodschap of merk zeker in de kijker.

Frame-X Kader met LED of akoestisch materiaal

De Frame-X Wandkader kunt u ook met de optie LED verlichting combineren. U verlicht het beeld van binnenuit en zet zo u uw boodschap in de spotlight. Hiermee creëert u een unieke sfeer. De bijgeleverde Decolux textielprint verspreidt het licht optimaal.

Een Frame-X oplossing met optie akoestische materiaal combineert hoogwaardige aluminium frames met akoestische materialen om de geluidskwaliteit in elke ruimte te verbeteren. Deze unieke oplossing biedt een effectieve manier om de akoestische prestaties van een ruimte te verbeteren en voegt tegelijkertijd een visueel aantrekkelijk element toe aan het interieurontwerp.


Voorbeelden Frame-X oplossingen:

Barrier Sets 

Met de Barrier Set kunt u uw bedrijfsidentiteit versterken  en uw boodschap of brand op een praktische manier presenteren. De Barrier Set is een multifunctioneel systeem dat zorgt voor een  duidelijke scheiding tussen ruimtes en verhoogt de visibiliteit van uw brand of bedrijf. Daarnaast kan de Barrier Set ook  dienen als wegwijzer zodat uw klanten of bezoekers weten welke richting ze dienen te volgen. 

Praktisch

Eenvoudige installatie 

Modulair

U kiest zelf hoeveel banners en paaltjes u nodig heeft

Diverse formaten

De banner heeft een breedte van 1, 1.5 of 2m 

Hoogwaardige materialen

Wij maken gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen voor hardware en print.  

Verlicht uw ruimtes met Lightboxes

Of het nu gaat om het verfraaien van de inkomhal, het aankleden van een showroom of het accentueren van retaildisplays, lightboxen voegen een uniek element van visuele aantrekkingskracht toe. Hun veelzijdigheid maakt ze ideaal om merkboodschappen, productafbeeldingen en bedrijfsinformatie te presenteren op een opvallende manier.

In retailomgevingen trekken lightboxen onmiddellijk de aandacht van klanten. Ze bieden een helder platform om producten te presenteren.

Lightboxen bieden de mogelijkheid om productkenmerken te belichten en de esthetiek van items te verbeteren. Met gemakkelijk te vervangen visuals kunnen nieuwe collecties en promoties moeiteloos worden geïntegreerd, waardoor de presentatie altijd actueel blijft.

De kracht van Vigo banners

Uw bedrijfsimago verdient niets minder dan de meest indrukwekkende presentatie, en dat is precies wat de Vigo Banner Display te bieden heeft. Als de ideale metgezel voor uw inkomhal of het inkleden van uw etalage of showroom, brengt de Vigo Fabric Display uw visuele communicatie naar een hoger niveau met zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid.

Print eenvoudig vervangbaar

Met de Vigo Banner Display kunt u moeiteloos en snel graphics en berichten vervangen. Dit maakt het mogelijk om seizoensgebonden promoties, nieuwe producten of bedrijfsupdates met gemak te communiceren. Uw boodschap blijft altijd actueel en relevant.

Draagbaarheid

Of u de Vigo naar buiten of naar een ander deel van uw bedrijf wilt verplaatsen, onze Banner Displays zijn ontworpen met draagbaarheid in gedachten. 

Heeft u vragen of wenst u advies?