Lightboxes

Draagbare Lightboxes

Maak van uw ontwerp een echte blikvanger met onze draagbare lightboxes. Herbruikbaar, opvallen en slim! Deze Lightboxen zijn eenvoudig op te stellen zonder gereedschap en u neemt ze eenvoudig mee in een handige trolley of koffer. 

Lumi Lightbox Alu

De Lumi Lightbox Alu is een Aluminium Lightbox die eenvoudige op te stellen en mee te nemen is door de bijhorende roltas. Deze Lightbox is verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen aan elkaar verbonden worden in 90° en 180° om zo een volledige beursstand te maken. 

✓ Eenvoudig
✓ Lichtgewicht, en makkelijk te transporteren
✓ Eye-catcher

Topx Pop-Up TT Straight Plus

Dit systeem combineert een pop-up displaysysteem met LED-verlichting en een strak opgespannen stretchdoek.  Hierdoor komt uw beeld perfect tot zijn recht. De LED-verlichting hangt u eenvoudig in het frame. Met de gelijkmatig verdeelde LED-verlichting is deze beurswand een echte eyecatcher!

Expolinc Light Frame Mini 

Een draagbaar, verlicht aluminium frame voor peesdoeken, waarbij geen gereedschap nodig is voor de opbouw. Snelle montage, in een paar minuten is het Light frame Mini klaar voor gebruik. Laat uw boodschap of merk stralen waar u ook gaat. Met de LED-verlichting van wereldklasse onderscheidt uw merk zich van de concurrentie. Het Light Frame Mini is zowel met een enkel- als dubbelzijdige print te gebruiken. Het Expolinc Light Frame Mini heeft een formaat van 1x2m.

Expolinc Light Frame

Expolinc Light Frame is een portable, verlicht aluminium frame  voor peesdoeken, waarbij geen gereedschap nodig is voor de opbouw. Connecteer eenvoudig verschillende Light Frames aan elkaar. Zoekt u een grote verlichte graphic, met krachtige LED om uw merk een boost te geven? Light Frame is de oplossing.

Verschil t.o.v. Light Frame Mini: 

✓ Verkrijgbaar in diverse formaten
✓ Bredere profiel, extra stabiliteit
✓ Aan elkaar te connecteren in 90° of 180°
✓ Compatibel met Expolinc Classic Frame

Light Frame Counter

Een portable, verlichte aluminium toog in combinatie met textielprints. Trek extra aandacht voor uw ontmoetingsplek met een stijlvolle toog met geïntegreerde LED-verlichting. Dit unieke systeem is eenvoudig te vervoeren en te monteren. De Light Frame Counter heeft ook een inlegschap die voor praktische opbergruimte zorgt. Combineer de counter met een presentatiewand, beursstand of laat deze alleen schitteren!

Dynamische LED Lightbox

De dynamische LED lightbox is de grote nieuwigheid binnen de offline communicatiemiddelen.

Alle voordelen van de gewone LED Lightbox blijven behouden, maar in deze lightbox kunnen speciale lichteffecten nog sterker de aandacht trekken.

Contacteer ons voor meer informatie, een offerte op maat of een bezoek aan onze showroom.