Visuele communicatie oplossingen

Sinds 30 jaar, rekenen “Brands” op Expo-Etcetera als leverancier van hun offline communicatieprojecten. Wij ondersteunen uw strategische keuzes, en helpen u uw concepten te realiseren op de beste manier, door u aangepaste en kwaliteitsvolle producten en diensten aan te leveren. Gepersonaliseerd advies, kwaliteitsproducten en onberispelijk werk vormen ons handelsmerk. Wij garanderen u perfect werk, door een eigen atelier voor hoogwaardige printing op textiel, en voorafgaande montagetesten.Wij zijn gevestigd op een steenworp van Brussel, vlakbij de invalswegen. We nodigen u graag uit in onze showroom om een aantal van onze producten te ontdekken en een eerste contact te leggen.
Onze waarden

Innovatie

We bieden technische innovaties om voor elke uitdaging een oplossing te bieden en soms zelfs het basisconcept te verbeteren.

Design

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een aantrekkelijke en doordachte esthetiek garandeert u dus een topeffect!

Klant tevredenheid

Wij werken hand in hand met onze klanten zodat alles naar wens verloopt. De klanttevredenheid is onze prioriteit nr. 1.

Duurzaamheid

We besteden bijzondere aandacht aan de duurzaamheid van onze producten en processen. We werken onder meer met sublimatie, een printtechniek die geen deeltjes in de lucht afstoot en ecologischer is dan traditionele printtechnieken.

Ethiek

Ieder mens is belangrijk en we zijn allemaal gelijk. Daarom zetten wij ons in voor een eerlijkere wereld. We zijn betrokken bij ethische projecten en sponsoren het Disability Film Festival en Imani België.

Expo-Etcetera Catalogus | Ontdek onze producten

Klik op de catalogus en ontdek een sterke selectie visuele oplossingen voor interieur, retail, P.O.S, showroom, expo en event. 

Openingsuren

Maandag: 08:30 – 17:00

Dinsdag: 08:30 – 17:00

Woensdag: 08:30 – 17:00

Donderdag: 08:30 – 17:00

Vrijdag: 08:30 – 16:00

Zaterdag & zondag: gesloten