Point of Sale

Briljant presenteren: ontdek de kracht van onze POS oplossingen

Wij bieden we een uitgebreid assortiment aan point of sale (POS) materiaal dat u helpt om uw merk te laten schitteren en uw boodschap effectief over te brengen. Of u nu een evenement organiseert, uw winkelpresentatie wilt verbeteren of uw merk wilt promoten, onze hoogwaardige POS oplossingen zijn er om u te helpen opvallen en de aandacht van uw doelgroep te trekken.

Opvallen met Beachflags
Onze kleurrijke en opvallende beachflags zijn perfect voor binnen- en buitenpromotie. Ze zijn gemakkelijk op te zetten, draagbaar en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Met levendige graphics en jouw merklogo trekken ze gegarandeerd de aandacht.Onze reeks van promotionele, aluminium beachflags zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten: Beachflag Alu Wind, Beachflag Alu Drop en Beachflag Alu Square. 

Draagbare togen en beeldwanden

Ideaal voor brand activation of point of sale promoties. Eenvoudige opstelling en mee te nemen in een draagtas of roltas. Ontdek ons ruim gamma aan beeldwanden en togen. 

Wees uniek met de Bannerbow

De Bannerbow is geen gewone display – het is een ware blikvanger die je merkverhaal op een buitengewone manier vertelt. De elegante boogvorm trekt niet alleen de aandacht, maar straalt ook professionaliteit en originaliteit uit.

Vragen of wenst u advies?