Creatieve oplossingen voor Retail

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige visuele communicatieoplossingen die uw bedrijf helpen opvallen, de merkbekendheid vergroten en de winkelervaring van uw klanten verbeteren.

Concreet bieden wij een sterke selectie aan display materialen, lightboxen en groot formaat prints die speciaal bedoelt zijn voor winkeldecoratie en advertenties zoals textielprints en stickers.

Creatieve inrichting van winkels met Frame-X oplossingen

Frame-X oplossingen zijn een unieke en innovatieve oplossing om meteen de sfeer van elke ruimte te veranderen. Deze kaders bestaan uit hoogwaardige aluminium profielen gecombineerd met een textielprint, waardoor een prachtig visueel display ontstaat dat kan worden aangepast aan de esthetiek en stemming van elke ruimte. U gebruikt deze aluminium kaders tegen een wand, vrijstaand of hangend. 

Deze innovatieve oplossingen tillen uw winkelinrichting naar een hoger niveau, waardoor u de vrijheid heeft om de ruimte op een creatieve en dynamische manier te benutten.

Frame-X is niet zomaar een winkelinrichtingsoplossing; het is een concept dat de deur opent naar eindeloze mogelijkheden. Met deze oplossing kunt u snel en gemakkelijk frames en structuren creëren die als canvas dienen voor uw merkverhaal.

Van opvallende visuele displays tot functionele scheidingswanden, Frame-X biedt de flexibiliteit die uw winkel nodig heeft om zich aan te passen aan veranderende trends en seizoenen.

Onze oplossingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke winkelruimte. Hierdoor kunt u een inrichting creëren die naadloos aansluit bij uw visie en doelstellingen.


Stickers

Voor een professionele uitstraling van uw bedrijf spelen verschillende elementen een belangrijke rol. De manier waarop u muren, ramen en vloeren aankleedt, is van grote invloed op de sfeer dat uw bedrijf uiteindelijk uitstraalt. Wij bieden een breed gamma aan vloer-, muur-en raamstickers. Maak van uw saaie muren prachtige blikvangers.

Breng met een raamsticker uw boodschap naar buiten alvorens men naar binnen komt. Onze raamstickers zijn de ideale manier voor het overbrengen van uw brand zoals  logo’s, promo’s of gewoon uw bedrijfsnaam. 

Grote impact met Displays

Wij bieden een uitgebreide reeks hoogwaardige displays die speciaal zijn ontworpen om de aandacht van klanten te trekken. 

Vigo Fabric Display

We streven naar duurzaamheid in alles wat we doen. Onze Vigo displays zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die lang meegaan en de prints zijn vervangbaar

Displays

Hét stoepbord dat uw boodschap laat opvallen! Dit opvallende reclamebord is perfect voor winkelstraten, evenementen en als wegwijzer naar uw bedrijf. Met het dubbelzijdige kader plaatst u moeiteloos uw boodschap of tijdelijke promotie.

Heeft u vragen of wenst u advies?