Visuele communicatie is belangrijk bij het vestigen en versterken van uw merk. Een effectieve en goedkope manier om uw merk visueel te versterken, is via een presentatie- of logowand. Expo-Etcetera is reeds meer dan 30 jaar specialist in visuele communicatie, en biedt verschillende oplossingen aan om de perfecte presentatie- of logowand te creëren. Laten we verder ingaan op de voordelen en mogelijkheden van beeldwanden.

1. Een sterke eerste indruk  

Logowanden dienen als de perfecte achtergrond voor evenementen, beurzen en conferenties. Ze trekken onmiddellijk de aandacht en bieden een gedenkwaardige eerste indruk aan bezoekers en potentiële klanten. Door uw logo op een opvallende manier te presenteren, vestigt u de aandacht op uw merk en creëert u een blijvende indruk.

2. Merkconsistentie  

Consistentie is de sleutel tot een sterke merkidentiteit. Een presentatie- of logowand bieden een consistente visuele aanwezigheid op verschillende evenementen en locaties. Of het nu gaat om een evenement, een beurs of een bedrijfsbijeenkomst, een herkenbare beeldwand versterkt de cohesie en herkenbaarheid van uw merk.

3. Foto momenten creëren  

In het tijdperk van sociale media zijn visueel aantrekkelijke elementen van onschatbare waarde. Logowanden fungeren als ideale achtergronden voor foto’s en selfie-momenten. Wanneer uw merk opduikt in foto’s op sociale mediaplatforms, vergroot dit de zichtbaarheid en verspreiding van uw merkidentiteit.

4. Versterking van bedrijfscultuur  

Een beeld- of logowand in uw bedrijfskantoor kan een krachtig middel zijn om uw bedrijfscultuur te versterken. Door medewerkers dagelijks te herinneren aan de kernwaarden en missie van uw bedrijf, draagt u bij aan een positieve werkomgeving en een gedeelde visie. 

5. Professionaliteit uitstralen  

Een zorgvuldig ontworpen presentatie- of logowand straalt professionaliteit uit. Het toont dat uw merk niet alleen aandacht besteedt aan detail, maar ook investeert in een sterke presentatie. Bij Expo-Etcetera streven we naar topkwaliteit in elk aspect van onze beeldwanden. Met onze in huis print productie garanderen we prints van de hoogste kwaliteit. Ons vakmanschap en precisie versterkt de uitstraling van uw merk en vergroot het vertrouwen van klanten. Met een kwalitatieve beeldwand overtuigt u potentiële partners van de betrouwbaarheid die uw merk te bieden heeft.

Prensentatie- of logowand mogelijkheden

Expo-Etcetera biedt verschillende oplossingen aan om de perfecte presentatiewand te creëeren. Zo bieden wij rechte of gebogen oplossingen in diverse formaten aan. Onze gebruiksvriendelijke beeldwanden kunnen snel worden opgesteld zonder gereedschap en zijn draagbaar door de bijhorende roltas of draagtas. Ontdek hieronder enkele van onze oplossingen voor de ideale beeldwand:

  1. Vigo Fabric Display
  2. Topx Pop-Up TT
  3. Expolinc Classic Frame
  4. Roll-Up Maxi
  5. Bannerbow + backdrop 

 

 

Prensentatie- en logowanden zijn meer dan alleen decoratieve elementen, het zijn krachtige oplossingen om uw merk te versterken en te promoten. Door een sterke eerste indruk te creëren, merkconsistentie te waarborgen, fotomomenten te creëren, bedrijfscultuur te versterken en professionaliteit uit te stralen, kunnen beeldwanden uw merk naar nieuwe hoogten tillen. Overweeg deze visuele communicatietool als een waardevolle investering om uw merkidentiteit te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij uw doelgroep.

Benieuwd naar wat presentatie- of logowanden voor uw merk kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies op maat via info@expo-etcetera.be of via 02 255 87 87.

Category
Tags
Categorieën